Nieuwe ouders en leerlingen

Ouders die belangstelling hebben voor onze school, kunnen een afspraak maken met onze directeur Jacqueline van Meeteren. We hebben geen speciale open dag hiervoor, we vinden het belangrijk om toekomstige ouders persoonlijk te informeren over onze school. U bent van harte welkom! 

Nieuwe ouders kunnen dus altijd een kennismakingsgesprek en rondleiding krijgen. Het leukst is dat onder schooltijd, zo ziet u onze school "in bedrijf"! Ook vinden we het belangrijk dat u uw kind(eren) meeneemt tijdens deze kennismaking. Dan kan uw kind al een kijkje nemen in de klassen en kennismaken met de leerkrachten.

Tijdens het gesprek en de rondleiding krijgt u een goed beeld van ons onderwijs, de kinderen, de leerkrachten, de sfeer, etc. Indien u besluit om uw kind in te schrijven op onze school, mag uw kind van te voren ook komen oefenen. Kinderen die van een andere school afkomen, hebben aan één dag meestal wel voldoende. Indien het voor  uw kind de eerste keer is dat het naar de basisschool gaat, mag het vijf dagdelen komen oefenen. Dit oefenen gebeurt in de laatste weken voordat het kind vier jaar wordt.

Download hier het inschrijfformulier!