Personeel

Het team van de Prins Willem Alexanderschool bestaat uit de volgende mensen:

Groepsleerkrachten:

Groep 1-2: Juf Agnes Bok en juf Carola van Wijk

Groep 3-4: Juf Rianne van Rossum en juf Christa Spuijbroek

Groep 5-6: Juf Inge Gruiters en Juf Annemieke van der Leek

Groep 7-8: Juf Brenda Boes en Juf Annemieke van der Leek

Juf Janneke Hazelaar en juf Marit van Alten zijn onze onderwijsassistenten

Juf Marijke van der Maden is onze intern begeleider.

Juf Jacqueline van Meeteren is onze directeur.

Onderwijsondersteunend personeel:

Meneer Wim van der Kolk is onze conciërge.

Juffrouw Karalinda Jansen is onze administratief medewerkster.

Dit schooljaar is meester Tycho onze stagiair in groep 1 en 2. 

 

Dit zijn wij!

Jacqueline van Meeteren

Ik ben Jacqueline van Meeteren. Ik ben sinds augustus 2015 directeur van deze school. Samen met het team maken we van onze school een veilige plek waar kinderen worden uitgedaagd steeds weer nieuwe dingen te leren en hun talenten te ontdekken. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging. Ik heb ervaren dat de PWA leuke kinderen, ouders en teamleden heeft.  

Ik ben getrouwd met Willem. We hebben twee  kinderen van 18 en 20 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te sporten. Ik speel tennis en iedere maandagavond ga ik naar de steps. Ik houd van reizen, ik heb al veel landen in de wereld bezocht. 

IMG-20150901-WA0001

Carola van Wijk 

Hallo, ik ben Carola van Wijk. Ik ben juf in groep 1-2, samen met juf Agnes. Sinds augustus 2002 werk in op de Prins Willem Alexander school en dat vind ik erg gezellig.

We hebben leuke kinderen en een fijn team en gelukkig ook enthousiaste ouders die ons bij allerlei activiteiten bijstaan. Ik woon in Veen, samen met mijn man Edward, onze zoon Vince en onze hond.

Mijn hobby's zijn lezen, knutselen, films kijken, koken en ook lekker opeten. Verder vind ik het leuk om te schminken en lekker te shoppen. Kortom, ik verveel me niet.

 Agnes Bok

Ik ben Agnes Bok. Al jaren werk ik met veel plezier op deze school. Waarom zoveel plezier? De kinderen zijn leuk, de ouders zijn zeer betrokken en hulpvaardig, hele fijne collega's en niet te vergeten, de ligging van de school is vrij uniek. Met zoveel vrijheid in natuur om je heen kun je niet anders dan genieten. Ik werk officieel op maandag, donderdag en vrijdag, de andere dagen dat ik op school aanwezig ben is hobby. Buiten school om zijn er best nog veel meer dingen die ik ook leuk vind om te doen. Koken, zwemmen, motor/scooterrijden en winkelen. Bovendien heb ik een vrij druk sociaal leven in en buiten mijn woonplaats Veen. Daarnaast ben ik ook nog eens zeer gelukkig getrouwd met Gert. Kortom: ik heb niets te klagen.

 Janneke Hazelaar

JANNEKEHallo, ik ben Janneke Hazelaar. Ik werk als onderwijsassistente bij groep 1-2 met
juf Agnes en juf Carola. Juli 2016 ben ik getrouwd met Ruben en wij wonen samen
in Sleeuwijk. Mijn hobby's zijn paardrijden, zingen en dansen. Ook wandel ik graag met
ons hondje Flieke. Voordat ik de opleiding tot onderwijsassistent ging doen, heb ik een theateropleiding gevolgd. 

Ik vind het dus ook erg leuk om drama, muziek, zang en danslessen te geven.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 1/2. Op woensdag werk in bij groep 5/6 en 7/8.

 

Brenda Boes

Hallo, ik ben Brenda Boes en werk nu voor het derde jaar op de PWA. Dit doe ik met enorm veel plezier. Dit jaar ontferm ik me over de kinderen van groep 7-8. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag.  Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op 't Ravelijn in Woudrichem. Namens ons team zit ik in de MR. Ik ben getrouwd en heb twee hele lieve dochters van 1 en 4 jaar!

 Rianne van Rossum

Hallo, ik ben Rianne van Rossum en al jaren werkzaam op de Prins Willem Alexanderschool. Ik werk er met veel plezier, want er zitten leuke kinderen op school, er zijn heel behulpzame ouders en fijne collega's. Dit jaar geef ik samen met juf Christa de kinderen van groep 3-4 les.  Buiten deze werkdagen om ben ik samen met mijn man en twee kinderen. Mijn hobby's zijn tuinieren, lezen en samen iets ondernemen met ons gezin.

Sanne van Asseldonk 

Ik ben Sanne van Asseldonk. Ik werk sinds 2005 als leerkracht en heb onder andere op de Regenboog in Dussen en de Henri Dunant in Wijk en Aalburg gewerkt. Sinds 2012 ben ik op deze school intern begeleider geworden. Daar is twee jaar geleden den Biekurf bijgekomen en sinds vorig jaar de PWA. Ik ben op dinsdag een dagdeel  en op donderdag de gehele dag aanwezig op de PWA. Ik woon samen in Sleeuwijk en in mijn vrije tijd ga ik graag handballen, met vrienden op een terras of in de tuin zitten of een boek lezen. Verder ga ik graag op reis, zowel in het buitenland als hier in Nederland.

 

 Christa Spuijbroek

Ik ben Christa Spuijbroek. Ik ben sinds augustus 2015 werkzaam op de PWA en heb er veel zin in!  

Dit schooljaar werk ik woensdag, donderdag en vrijdag in groep 3-4. Daarnaast houd ik mij bezig met ICT. Ik geef ook enkele uren per week ondersteuning in andere groepen.

Ik woon in Drongelen. Ik woon samen met Erik. Wij hebben twee kinderen.  Ik tennis, puzzel en op zijn tijd lees ik een goed boek. 

20150901 131347 

 Ellen de Brouwer 

Hallo, ik ben Ellen de Brouwer. Ik werk al 20 jaar in het onderwijs en heb daarbinnen zo’n beetje alles gedaan wat je kunt doen. Het werken met kinderen is waarom ik lang geleden voor het onderwijs koos en dat is wat ik nu met veel plezier op de PWA weer ga doen.

Ik woon in Waalwijk met mijn man Eric en onze drie dochters. Op vakantie gaan en dagjes uit, daar zijn we dol op. Maar ook lezen in een boek of tijdschrift, spelletjes spelen, theaterbezoek en gezellige momenten met vrienden en familie zijn echte hobby’s van me. Een fijn schooljaar gewenst allemaal!

IMG-20140907-WA0000 

 Inge Gruiters

Ik ben Inge Gruiters. De afgelopen 2 jaar heb ik voor kortere en langere tijd op de PWA ingevallen en nu heb ik een aanstelling voor het hele jaar. Daar ben ik erg blij mee, de PWA is namelijk een fantastische school met leuke collega's, kinderen en ouders. Ik zal werken op maandag en dinsdag in groep 5-6. De donderdag en vrijdag werk ik in groep 7/8.

Ik woon samen met mijn vriend Joost in Breda. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden, lees ik een boek of bak ik iets lekkers.

CIMG4010